The Purge: Anarchy / Arınma Gecesi: Anarşi Replikleri

10:00 Aklı başında gezen aptal 1 Comments


Yeni yönetim, insanların korkuları üzerinden prim yapıyor.


Barış ortamını korumak uğruna ruhlarımızı yitirdik. Artık İsa’ya, Muhammed’e, Darwin’e ibadet etmiyoruz. Artık Smith & Wesson’a ibadet ediyoruz. Bizler ne yaptığımızın farkında olmayan insanlarız. Arınma, tüm suçlarımızı bir geceliğine devam ettirip ve ruhlarımızı temizlemekle ilgili değil. Tek bir şeyle ilgili, o da para. Bu gece kimler ölecek? Fakirler. Kendimizi korumaya yetecek kadar paramız yok.


– Bunu söylemeye hazır değilim.
+ Neden.
– Çünkü birine bir şey söylediğinde bunun geri dönüşü olmuyor.


– Seni tanıyorum. Amerikan halkının kar anlayışı üzerinden ölmesine izin vermeyeceğini söylemiştin. “Çok sinirliyiz ve karşılık vereceğiz” demiştin.
+ Ben de sizinle tanıştığım için memnunum, genç bayan.


– Çok fazla adamları var.
+ Biz daha fazlayız ve daha sinirliyiz. Bunun nasıl bir his olduğunu anlama vakitleri geldi. Onların kanları döküldüğünde, değişim de gelmiş olacak.


Hayır bayım. Kahramanlara yer yok.

1 yorum:

  1. THE PURGE (ARINMA GECESİ) EFSANESİ DİZİ OLUYOR! NE ZAMAN YAYINLANACAK?
    2013 yılında serinin ilk filmi ile vizyona giren ve ardından aldığı başarılar ile yeni filmlerini de yayınlayan The Purge serisi – Arınma Gecesi serisi için yeni filmin geleceği de açıklanmıştı. 4 Temmuz 2018 günü vizyona gireceği beklenen The First Purge filminin ardından bir sevindirici haber de diziseverlere geldi. Büyük bir beğeni alan film kurgusu yakın zamanda dizi sektörüne de dahil olacak.
    https://www.teknodirek.com/the-purge-arinma-gecesi-efsanesi-dizi-oluyor-ne-zaman-yayinlanacak/

    YanıtlaSil